onsdag 20 april 2011

Kalas

Nu är jag tillbaka.. Blev dåligt med bloggande förra veckan. Det har vart så mycket.

I torsdags var jag o Tilda på Näl, där gjordes det hörseltest på henne och det konstaterades att hon har en permanent hörselnedsättning som vi inte kan göra något åt. Som tur är hör hon helt felfritt på sitt ena öra så vi hoppas att det inte ska märkas. De kan inte säga hur mycket hon hör eller inte utan vi ska tillbaka till hösten och göra nya tester. Just nu känns det inte som att det spelar så stor roll för vi märker inget på henne och det har inte förskolan heller gjort. Men vi ska ändå tänka på att prata i hennes vänstra öra.

Tilda har vart väldigt rasslig och tät i sin andning hela helgen. Antagligen är det pollen ute som ställer till det nu. Så fort vi är ute blir hon snuvig och hostig. Först tänkte jag att nu blir hon förkyld men när vi är inne är hon inte alls snuvig. Pratade med hennes läkare igår och fick en pollen nässpray till henne. Hoppas på att den ska hjälpa henne lite.

I helgen hade vi 2-års barnkalas för Tilda. Min stora underbara prinsessa. Det var bara 4 barn men det räckte. Allt på kalaset var Tilda anpassat. Tilda korv och bröd att äta. Och Piggelin efter. Sen var även påsarna i fiskedammen anpassade. Det var banan, russin (som iof inte vet om hon tål men hon vill ändå inte ha det), ett litet pussel och ett litet gossedjur. Allt gick super bra och hon hade så kul. Nu på söndag fyller hon så denna helg blir det flera kalas. Kul..

Ska försöka lägga in lite bilder imorgon.. lovar inget men ska försöka prioritera det :)

Ha det bra för det ska vi i detta underbara väder. Och jag e LEDIG imorgon!!
/Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar